Nieuws

22-01-2015

Nieuwe praktijkruimte voor M&O in woonzorgcentrum Dekkersduin per 12 januari 2015!

 

Het is de vierde behandellocatie die Peter van Oostveen en Paul Mulder, eigenaren van M&O fysiotherapie, in gebruik nemen. Naast de bestaande vestigingen in de Mimosastraat en Akeleistraat, wordt er vanaf 12 januari 2015 ook behandeld in het nieuwe woonzorgcentrum Dekkersduin, behorende bij de Florence groep.

Het woonzorgcentrum is gelegen in de Mimosastraat 7 te Den Haag.

 

M&O fysiotherapie heeft in haar vestigingen een praktijk voor fysiotherapie, orthopedisch manueel therapie en osteopathie. M&O aktief biedt oefenruimte voor verscheidene bewegingstherapieën voor individuele training of kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

M&O heeft inmiddels 8 therapeuten in dienst met elk zijn eigen specialisme. Dit betrokken team behandelt, ondersteunt en begeleidt mensen die lichamelijk willen herstellen of trainen, op een deskundige en gedreven wijze.

 

Het idee om gezamelijk met de huisartsen van gezondheidscentrum Akelei  een nieuwe behandellocatie te starten is ontstaan uit de al bestaande samenwerking van huisartsen, wijkverpleegkundigen, diëtist en overige zorgverleners. Door deze samenwerking voort te zetten op de locatie bij Dekkersduin, zal de buurtfunctie met deze gerichte specialistische zorg aanzienlijk versterkt worden.

 

De behandelkamer in Dekkersduin van M&O is gelegen op de 1 etage en is per lift bereikbaar. Bij een bezoek aan M&O fysiotherapie in Dekkersduin, kunt u gelijktijdig kennismaken met alle welzijnsvoorzieningen die dit woonzorgcentrum  voor alle omwonenden biedt.

Zoals bijvoorbeeld het restaurant waar u heerlijk kunt eten en alwaar tal van activiteiten worden georganiseerd.

 

M&O fysiotherapie behandelt in Dekkersduin tussen 13.00 - 17.00 uur op:

 

Maandag- , donderdag en vrijdagmiddag  : Peter van Oostveen - Orthopedisch Manueel therapeut

Dinsdagmiddag                                               : Alice de Boer - fysiotherapeut/health psychology

Woensdagmiddag                                           : Marijke Kortekaas - Geriatrisch therapeut

 

Voor het maken van een afspraak in Dekkersduin of een van de andere locaties van M&O, kunt u contact opnemen met de praktijkassistenten, tel. 070-368 89 57.

 

Meer informatie omtrent onze fysiotherapeuten en hun specialismen vindt u verder op deze website.

 

 

 

15-10-2014

Pijnbestrijdingsdagen bij M&O 17,18 en 19 oktober a.s.

"We kijken in onze praktijk uit naar een leuk en interessant pijnverlichtingsweekend. Deze vernieuwe therapie is geschikt voor een grote doelgroep. Andullatietherapie kan zeker een ondersteunende rol krijgen bij het behandelen van cliënten met chronische klachten " volgens Peter van Oostveen.

Een kennismakingsafspraak voor deze therapie kunt u maken via 070-3688957 of via de button "maak een afspraak" op onze website.

Meer informatie omtrent de therapie vind op de website van HHP.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief