Nieuws

04-02-2015

M&O ontvangt een mooi rapportcijfer van haar cliënten !

Met trots presenteren wij u het bijgaande certificaat met behulp van de Fysio Prestatie Monitor.

De cliënten van M&O hebben hun ervaring met onze behandelingen gedeeld en daar is een jaargemiddelde uitgekomen.

De vraag is simpel:  "welk cijfer geeft u uw Fysiotherapeut ?".  De vragen zijn gebaseerd op de algemene beoordeling, de informatievoorziening, de ervaren bejegening, participatie & therapietrouw en uiteraard het behandeltraject. M&O hecht veel waarde aan alle feedback van haar cliënten. Door deze feedback inzichtelijk te maken voor bestaande en nieuwe cliënten, kan de service en zorg geoptimaliseerd worden.

Wij bedanken al onze cliënten die de moeite hebben genomen om de vragen te beantwoorden !

23-01-2015

Andullatietherapie mogelijk bij M&O fysiotherapie

In oktober 2014 heeft M&O een pijnbestrijdingsweekend georganiseerd samen met HHP, waar ca. 200 personen aan hebben deelgenomen. Tijdens dat weekend kon er kennis gemaakt worden met de Andumedic, een speciaal ontwikkeld matras, waar veel (pijn)klachten mee kunnen worden verzacht of opgelost. De andullatietherapie is een pijnloze methode om (chronische) pijn te bestrijden.

 

Na een inventarisatie van de vele positieve reacties van eigen patiënten en andere geïnteresseerden, heeft M&O besloten zelf een andullatie bank aan te schaffen voor haar patiënten. Andullatietherapie bij M&O kunt u zien als een aanvullende behandeling op alle verdere therapieën die M&O biedt.

 

De Andumedic geneest of veranderd niet de oorsprong van uw klachten, is echter wel effectief bij het verlichten en/of laten verdwijnen van uw symptomen, zoals pijn, spanningen en zwellingen (door stimulatie van het lymfesysteem).

 

Hoe werkt het?

Gedurende de andullatiebehandeling, die zo’n 15 a 30 minuten duurt, ervaart u zowel warmte via infrarode straling, als pulserende, ontspannende trillingen in het lichaam. De infrarode warmte verbetert de bloedsomloop. Infrarood bestrijd tevens pijn en ontstekingen en verzacht verkrampte spieren bij (top) sporters. De overdracht van trillingen naar lichaamsorganen gebeurt via een proces dat ‘resonantie’ heet. De trillingen van de Andumedic wekken deiningen op in het vocht waarin de lichaamscellen zich bevinden. Hierdoor wordt de cel gestimuleerd om meer energie te produceren. Daarnaast worden de lichaamseigen doorbloeding en het lymfesysteem zeer sterk gestimuleerd. De massage met Andullatie gebeurt in een liggende positie op een speciaal matras met de onderste ledematen in een houding die ontspannend is voor de rug. Andullatie verzacht rug- en andere pijnklachten direct.

 

Voor wie is de therapie geschikt?

Andullatie kan toegepast worden bij mensen met de volgende klachten:

1. Chronische pijnklachten (rugklachten, spanningsproblemen, artrose, reuma, etc.)

2. (Top)sporters, om sneller te herstellen van zware inspanningen

3. Osteoporose

4. Fibromyalgie

5. Pijnlijke gewrichten

6. Zwakkere en pijnlijke spieren

7. Neurologische aandoeningen

 

Ervaring van patiënt van M&O:

"Via de pijnverlichtingsdagen bij M&O fysiotherapie ben ik in contact gekomen met andullatie therapie. Ik heb al jaren last van chronische rugklachten, pijnlijke benen en vermoeidheid, dus ik was heel benieuwd of andullatie therapie iets voor mij kon betekenen. De eerste keer dat ik op een andullatiematas lag voelde ik al direct verschil: ik kon mij beter bewegen, de pijn in mijn benen was bijna verdwenen en ik voelde mij een stuk fitter. Omdat de effecten zo geweldig waren heb ik zelf een andullatie matras gekocht. Ik maak dagelijks meerdere malen gebruik van het matras. Vanwege de andullatie therapie heb ik geen pijnstilling meer nodig. Verder heb ik meer energie en kan ik mij beter bewegen. Het matras heeft mijn problemen niet opgelost, maar het werkt wel degelijk pijnverlichtend en ontspannend waardoor het voor mij heeft bijgedragen aan een enorme verbetering van kwaliteit van leven. Kortom: ik kan iedereen met (chronische) rug- en of pijnklachten aanraden om zelf andullatie therapie bij M&O fysyiotherapie te gaan ervaren".

J. Jongbloed (42 jaar)

 

Wilt u meer informatie over deze behandelvorm, dan kunt u terecht op

homehealthproducts.nl of andullatie.nl

Mogelijkheden voor andullatie therapie bij M&O zijn er voor een éénmalige behandeling of een 10-rittenkaart. Voor de kosten verwijzen wij u naar het tarievenoverzicht.

 

Een afspraak maken ?

Bent u geïnteresseerd in de andullatietherapie ? Belt u dan met een van de praktijkassistenten, tel. 070- 368 89 57, voor het maken van een kennismakingsafspraak.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief